Minoră de 12 ani din Straja transportată la spital, după ce a fost acroşată cu oglinda retrovizoare de o şoferiţă din Vicovu de Sus

La 22.01.2019, ora 07.30, o fată de 12 ani, din comuna Straja, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja,  pe partea stângă a părții carosabile, din direcția comuna Straja către oraș Vicovu de Sus, împreună cu alți copii, a fost acroșată cu oglinda retrovizoare dreapta a unui autoturism marca Dacia Logan, de culoare albastră.

După impact, conducătoarea autoturismului marca Dacia Logan, de culoare albastră a oprit autoturismul, a întrebat-o pe minoră dacă dorește să meargă la medic, minora declarând că nu a pățit nimic și nu dorește să fie transportată sau consultată de medic.

În jurul orei 11.00 minora s-a deplasat la Dispensarul comunal Straja, având dureri la brațul stâng, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate a fost identificat autoturismul marca Dacia Logan implicat în accident, ce avea sticla de la oglinda dreaptă lipsă, fiind  identificată și conducătoarea autoturismului implicat în accident în persoana unei femei de 31 ani, din orașul Vicovu de Sus.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l  alcool în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *