Minoră de 14 ani accidentată la Vatra Dornei, ambii șoferi implicați în eveniment consumaseră alcool

Sâmbătă seară, după ora 17.30, un bărbat de 46 de ani din municipiul Vatra Dornei, care con ducea autoturismul pe strada Parcului din Vatra Dornei din direcția Străzii Unirii spre pârtia „Veverița” și nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga acroşând un autoturism circula în aceeaşi direcţie de mers și al cărui conducător auto începuse manevra de depășire.
În urma accidentului a rezultat rănirea unei minore de 14 ani din Vatra Dornei, pasager pe bancheta spate a autoturismului care circula regulamentar.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 46 de ani, respectiv 0.09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt șofer și li s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de fapta de „vătămare corporală din culpă ”, cercetările fiind efectuate de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *