Minoră de 15 ani, din Cajvana, lovită de o maşină. Şoferul i-a cerut fetei să nu anunţe poliţia, după care a plecat de la locul accidentului

Ieri, 24 februarie 2019, ora 21.50, pe DJ 178D, din orașul Cajvana, un bărbat de 54 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf,  în apropierea unei farmacii, a surprins și accidentat ușor o tânără de 15 ani, localnică, ce se deplasa pe marginea din dreapta a drumului, în aceeași direcție cu autoturismul.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a oprit și a stat de vorbă cu pietonul, spunându-i să nu anunțe poliția pentru a nu-i crea probleme, după care și-a continuat deplasarea către domiciliu.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au găsit autoturismul implicat în accident parcat în curte, prezentând o ușoară înfundare a aripii dreapta față. Din discuțiile purtate cu soția acestuia a rezultat că susnumitul a parcat autoturismul în curte.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *