Minoră de 16 ani din municipiul Suceava prinsă cu haine și produse cosmetice furate, la Iulius Mall

Vineri, 25.01.2019, la orele 21.00, agenții de pază ai magazinului C&A din cadrul Iulius Mall au identificat o tânără care a sustras mai multe produse textile din incinta magazinului .

La camera de interpelare din incinta magazinului C&A a fost depistată o fată în vârstă de 16 ani din municipiul Suceava, care a fost surprinsă de agentul de pază al magazinului după ce a părăsit incinta cu bunurile sustrase. Aceasta avea asupra sa un rucsac în care transporta mai multe produse textile sustrase din magazin, respectiv trei perechi de pantaloni, o salopetă și un tricou, toate de damă în valoare totală de 257,7 lei.

În urma controlului bagajelor efectuat asupra minorei, în interiorul unui rucsac, a fost identificate printre alte lucruri personale și un ruj respectiv un fond de ten care aveau elementele de siguranță montate pe produse. Despre acestea, fata a declarat că le-a sustras în decursul aceleiași seri din incinta magazinului DM, situat la parterul Iulius Mall Suceava. La magazinul DM personalul de serviciu a recunoscut-o pe tânără ca fiind una din clientele care au vizitat magazinul în decursul zilei. Gestionara magazinului DM a scanat produsele sustrase, constatând că valoarea acestora este de 104,98 lei.

Prejudiciul total  estimat la suma de 362,68  lei a fost recuperat în totalitate iar bunurile sustrase au fost predate reprezentanților magazinelor C&A și DM .

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „furt”, cercetările fiind continuate ulterior de Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *