Minunat Concert de colinde, aflat la a XI-a ediție, aseară la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Putna

Un frumos Concert de colinde a fost oferit aseară, pe 22 decembrie credincioșilor din Putna în biserica comunității, cu hramul Nașterea Maicii Domnului. Părintele paroh Constantin Croitoru a fost gazdă și organizator al celei de-a XI-a ediții a concertului de colinde ce se desfășoară, tradițional, în lăcașul de cult ortodox din Putna.

Au cântat colinde minunate celor prezenți în biserică un grup de copii de la Școala gimnazială Mitropolit Iacob Putneanul din localitate condus de una dintre mămicile micilor colindători, Andreea Calancea, Grupul ” Mugurașii” condus de părintele Ciprian Casian Calancea de la Parohia Bilca 1, Grupul ”Străjăncuța” de la Straja, condus de profesoara Elisabeta Teleagă și Corul Bisericii Nașterea Maicii Domnului din Putna.

Concertul de colinde a fost organizat în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna.

Un frumos mesaj a transmis directorul Școlii gimnaziale Mitropolit Iacob Putneanul, profesorul Ciprian Florentin Crețan, pe pagina sa de facebook, care însoțește o colecție și mai amplă de imagini de la eveniment: ”Felicitări părintelui Constantin și ajutoarelor sale pentru organizarea celei de a XI-a ediții a concertului de colinde la Biserica satului! Mulțumiri și felicitări tuturor interpreților și participanților! Sărbători fericite în mijlocul celor dragi!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *