„Mioriţa reloaded, la Forăşti”, baci rămas fără şase oi, după ce a băut cu doi tovarăşi până la epuizare. Păgubitul a anunţat furtul după 7 luni

Ieri, 10.04.2019, la ora 10.30, polițiștii SPR 12 Preutești au fost sesizaţi de A.C., un bărbat de 66 ani, din comuna Preutești, despre faptul că, G.C., de 46 ani, din com. Vadu Moldovei, i-a sustras în data de 08.09.2018 mai multe oi de la stâna pe care o avea organizată pe raza satului Basarabi, comuna Preutești.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că apelantul a avut organizată stână în anul 2018 pe raza satului Basarabi, comuna Preutești, o parte din oi fiind proprietatea sa și restul de la mai multe persoane de pe raza comunei Preutești. În data de 08.09.2018, păgubitul a consumat băuturi alcoolice împreună cu alţi doi tovarăşi de pahar, la stâna sa, apoi au mers la un magazin de pe raza comunei Forăști, unde au continuat să se cinstească cu băuturi alcoolice. Profitând de faptul că A.C. nu mai putea merge, tovarăşii de pahar s-au dus la stâna acestuia, i-au spus îngrijitorului să dea oile mai aproape de pădure, moment în care au furat 6 oi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *