Mirela Adomnicăi: ”Am speranță și încredere că vom reuși să revenim în clasamentul național, pe locul pe care îl merităm”

Mirela Elena Adomnicăi, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, și-a exprimat votul, alături de soțul ei, Sergiu Adomnicăi, la secția de votare organizată la Colegiul Național Petru Rareș.

Ea a declarat că: ” Am votat cu gândul la Suceava și la suceveni, am votat cu mândrie și încredere pentru că în ciuda faptului că județul Suceava a înregistrat un regres din punct de vedere economic, am încredere și am speranță că vom reuși să revenim în clasamentul național, pe locul pe care îl merităm. Schimbarea de clasament din coadă în frunte, acolo unde ne este locul pe care îl merităm fiindcă suntem un județ bogat și cu oameni harnici, trebuie să înceapă de astăzi prin votul pe care și-l exprimă cât mai mulți suceveni . Profit de ocazie să mulțumesc sucevenilor pentru deschiderea cu care m-au primit în campania electorală, să îi rog și să îi îndemn să vină astăzi la vot.  Mulțumesc  colegilor din presă pentru susținerea și deschiderea pe care am simțit-o din partea dumneavoastră și vreau să vă felicit pentru modul în care ați reușit să vă îndepliniți misiunea într-o perioadă grea și pentru noi și pentru dumneavoastră. Să ne bucurăm la sfârșitul zilei dar mai ales în perioada care urmează, pentru județul nostru”. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *