Politica

Mirela Adomnicăi, candidat PSD la președinția CJ Suceava despre recepția de pe DN18: ”inaugurarea are a face doar cu interesul electoral al președintelui Flutur. Drumul național care traversează Ciocănești și Cârlibaba a fost dat în trafic din primăvara anului trecut”

Mirela  Adomnicăi, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a comentat, într-un comunicat de presă, apariția publică a contracandidatului ei, Gheorghe Flutur, președinte în funcție al Consiliului Județean Suceava la recepția lucrărilor realizate pe DN18, Iacobeni – Borșa. Ea a arătat că nici Gheorghe Flutur și nici primarii invitați la recepționarea lucrărilor nu au avut nicio contribuție la realizarea acesteia.

Prezentăm în continuare punctul de vedere al candidatului PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, Mirela Elena Adomnicăi:

Am asistat din nou la o inaugurare care n-are nimic de-a face cu interesul sucevenilor, ci cu interesul electoral al președintelui Flutur. Drumul național care traversează Ciocănești și Cârlibaba a fost dat în trafic din primăvara anului trecut. De atunci și nu de acum „acest drum deschide o perspectivă turistică și scurtează cu 100 de kilometri distanța dintre Suceava și granița cu Ungaria”. Singurul efort depus de dl. Flutur pentru concretizarea acestui obiectiv a fost prezența sa de ieri, cu scopul de a bifa o nouă apariție electorală în presa locală.

Dincolo de faptul ca autoritățile au întârziat nejustificat de mult formalitatea recepției lucrării, este jenantă dorința dlui Flutur de a se agăța de orice investiție din județ, indiferent dacă și-a adus sau nu aportul la proiectul respectiv.

Recepția la terminarea lucrărilor (și nu finală, care va fi abia după ce expiră 2 ani de garanție, dar nu-i așa, devansăm în scop electoral și recepția finală dacă trebuie) s-a bucurat de participare primarilor comunelor Ciocănești și Cârlibaba. Dincolo de promovarea electorală a celor doi primari, care nici ei n-au avut vreo contribuție, a fost bine până la urmă. Unul dintre ei a mulțumit și constructorului care, prezent fiind la fata locului, n-a ,,avut nimic de spus”. Ce-i drept, el nu candidează. Dar candidează dl Flutur și mă aștept să se prezinte inclusiv la recepția centurii ocolitoare a Sucevei,  deși și aceasta a fost dată în trafic în cursul anului trecut, degrevând astfel traficul din municipiu.

Ca prefect, m-a interesat ca lucrările abandonate pe care le-am găsit sa fie finalizate și sucevenii să beneficieze de ele. Ceea ce s-a întâmplat și circulăm pe cele 2 investiții „istorice” încă din 2019.

Pe dl Flutur, ca președinte al Consiliului Județean, l-a interesat în acest mandat doar imaginea sa și mai puțin binele sucevenilor. #Destul! E timpul pentru Suceava!

Mirela Adomnicăi – candidat PSD la președintia CJ Suceava

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *