Mirela Adomnicăi, fost prefect, fost deputat PSD, va candida din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului Suceava

Biroul de presa al Organizatiei Județene PSD Suceava a transmis un comunicat de presă prin care a anunțat că pentru funcția de primar al municipiului Suceava, din partea Partidului Social Democrat,  va candida Mirela Elena Adomnicăi, fost prefect al județului Suceava, fost deputat PSD, acum director al AJOFM Suceava.

Iată comunicatul de presă transmis de PSD Suceava în această după amiază:

”În cadrul Biroului Permanent al organizației municipale a PSD Suceava, s-a decis susținerea doamnei Mirela Adomnicăi în competiția pentru funcția de primar al Sucevei. Desemnarea domniei sale s-a făcut atât pe baza rezultatelor unui sondaj de opinie comandat de PSD, care a dat-o ca fiind persoana cu cele mai mari șanse pentru obținerea unui mandat de primar în fața actualului edil, cât și în urma discuțiilor din cadrul organizației unde s-a ajuns la concluzia că datorită experienței politice și administrative avute, este cea mai potrivită persoană pentru a intra în această competiție electorală.

Drept urmare, PSD Suceava vine în fața alegătorilor cu un profesionist, cu un om care a dovedit de-a lungul timpului calități manageriale de necontestat și cu o reală experiență administrativă în spate. Este timpul ca acest oraș, reședință de județ, să cunoască o transformare în bine și acest lucru poate fi făcut dacă în fruntea administrației publice locale vine un om cu experiența Mirelei Adomnicăi.”  

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *