MISIUNI ALE JANDARMILOR ÎN PERIOADA 08-10 IUNIE 2018

În perioada imediat următoare, aproximativ 50 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în zonele în care sunt organizate evenimente cultural artistice și sportive la care se estimează participarea unui număr mare de persoane.
Jandarmii suceveni vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a mai multor manifestări: Manifestările prilejuite de “Moldova Classic Rally” ediția a IV-a, constând un deplasarea unor autoturisme clasice pe teritoriul jud. Suceava, 08-09 iunie; Manifestarea intitulată ,,Festivalul Internațional de Blues” care va avea loc în municipiul Suceava, 08-09 iunie; Evenimentul „Mountain bike maraton Dragormina” ediția a VII-a, startul având loc în zona Mănăstirii Dragormina, 09 iunie; Evenimentul „Car meeting Câmpulung Moldovenesc” 09-10 iunie; Meciul de fotbal din cadrul Ligii a IV-a, dintre echipele A.C.S. Șomuz Fălticeni și C.S. Zimbru Siret.
Jandarmii suceveni au transmis ca, având în vedere faptul că se estimează participarea unui public numeros la aceste manifestări, se recomandă celor prezenți să aibă un comportament civilizat şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au comportament antisocial.
Pentru ca cetăţenii prezenți să se simtă în siguranță, jandarmii le recomandă să respecte indicațiile organizatorilor și să dea dovadă de moderație pe timpul manifestărilor cultural-artistice, să evite implicarea în conflicte de orice natură; să supravegheze în permanență minorii care îi însoțesc; să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale și să să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenţia; în caz de urgenţă să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *