Moarte suspectă la Sasca Mică. Un bărbat declară că, întorcându-se din Germania, și-a găsit soția inconștientă, cu un ochi vânăt, femeia decedând în scurtă vreme

La 09.05.2021 orele 23.50, lucrătorii Secției nr. 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați de către Anton L. din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, cu privire la faptul că și-a găsit soția, pe Elena L. la domiciliu, inconștientă, fără să respire,  vânătă la un ochi și pe mâini.

Conform declarației acestuia, în jurul orelor  23.50 Anton L. s-a întors din Germania, de la muncă, în localitatea de domiciliu,  moment în care și-a găsit soția în vârstă de 55 ani, singură în casă, în stare de inconștiență, fapt pentru care a apelat la 112, la fața locului a sosind un echipaj medical care a constatat decesul acesteia.

În interiorul locuinței nu s-au găsit bunuri răvășite, nu se reclamă dispariția unor bunuri sau valori. Persoana decedată nu era  înscrisă la medicul de familie.

Anton L. a declarat că soția obișnuia să consume băuturi alcoolice și  în trecut a mai căzut și s-a  lovit  la cap, din cauza anemiei.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează să fie soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Cornu Luncii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *