Actualitate

Moarte suspectă la Uncești – Bunești. Un bărbat a murit cu gâtul tăiat cu o foarfecă. Soția spune că s-a sinucis după ce s-au certat

La 10.10.2020, orele 17.30, lucrătorii de poliție din cadrul SPR 12 Preutești au fost sesizați prin 112 de către Maria  B. din satul Uncești, comuna Bunești, despre faptul că soțul său, face scandal și e plin de sânge.

Bărbatul, Mihai B.,de 57 de ani, a fost găsit de polițiști întins pe podeaua unei încăperi a locuinței, fiind plin de sânge și  decedat. Cadavrul prezenta o tăietură la nivelul gâtului. Anterior acestuia i-au fost acordate acestuia îngrijiri medicale de către un echipaj medical din cadrul ambulanței Fălticeni, fiind modificată poziția corpului.

Din declarația femeii,  rezultă faptul că în data de 10.10.2020 în jurul orelor 14.00 Mihai B. a sosit la domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a făcut baie după care  a revenit în bucătărie având un conflict verbal cu soția sa. Acesta s-a enervat și a pus mâna pe un foarfece, amenințând că se sinucide dar o va omorî și pe ea, iar Maria B. s-a speriat și a fugit de la locuință, în drumul comunal.

Când a revenit la domiciliu, l-au găsit pe Mihai B. plin de sânge, în poziția șezut, rezemat de tocul unei uși, moment în care au apelat la 112 anunțând evenimentul.

În urma audierii femeii a rezultat că în ziua de 10.10.2020 a lucrat în gospodărie împreună cu soțul ei, acesta din urmă consumând băuturi alcoolice.

Locuința familiei  a fost sigilată în vederea continuării cercetărilor. Cu ocazia examinării cadavrului celui decedat  a fost identificată o leziune prin înțepare în partea stângă a gâtului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni unde astăzi urmează a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții și a identificării leziunilor și a mecanismul de producere a acestora.

A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *