Moartea suspectă a unei femei fără adăpost, în păduricea Zamca. Pet-uri cu alcool sanitar, poziție nefirească a cadavrului, anchetă în derulare

O femeie de 59 de ani, din Ilișești, a fost găsită astă-noapte, moartă, în apropierea Mănăstirii Zamca din municipiul Suceava. Persoana care a găsit-o a anunțat Poliția, prin apelul unic 112.

Foarte repede, femeia a fost identificată de polițiști, fiind cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, fiind internată de mai multe ori la Secția de Psihiatrie Burdujeni și la Spitalul Județean Suceava, știută ca colectoare de alimente și diverse obiecte de la pubele de gunoi din oraș.

Neplăcut este că, cu  ocazia cercetării locului faptei cadavrul femeii a fost găsit într-o pozișie nespecifică. Conform descrierii făcute de polițiști, cadavrul femeii era ”în poziția decubit dorsal, membrele inferioare fiind în partea de sus, fără obiecte de îmbrăcăminte”, mai mult, femeia prezenta  de culoare brun-roșcat în zona nasului. În zona cadavrului au fost descoperite mai multe obiecte de îmbrăcăminte răvășite, precum și două recipiente de plastic goale, cu inscripția ”alcool sanitar”.

Cadavrul la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de către BIC Suceava.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *