Mopan Suceava
Politica

Mobilizare pentru alegeri: Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu ieri și azi cu liberalii din zona de munte, la Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat astăzi la o întâlnire cu circa 300 de oameni, membri PNL la Gura Humorului. Această întâlnire continuă seria întâlnirilor de la Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc. Au fost prezenți cel puțin 5 membri pe secție de votare din localitățile Ostra, Stulpicani, Frasin, Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Păltinoasa, Berchișești, Capul Câmpului și Valea Moldovei. Au fost de față și primarii acestor localități, la care s-a alaturat și primarul de la Mănăstirea Humorului.

„Le-am prezentat pașii care trebuie urmați în campanie pe parcursul celor 4 rânduri de alegeri, le-am cerut organizare perfectă la firul ierbii, le-am prezentat ghidul de mesaje pe care trebuie să le transmită populației și am planificat cu responsabilii acțiuni concrete pe zile și săptămâni. Sunt optimist și sunt convins că vom avea eficiență dacă vom fi foarte bine organizați”, a transmis președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Cu o zi înainte, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit cu membri ai rețelei electorale a PNL de pe colegiul Câmpulung Moldovenesc. Au fost peste 200 de participanți din toate localitățile, din Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița, Breaza, Fundu Moldovei, Pojorâta, Sadova, Vama, Vatra Moldoviței, Moldovița, Frumosu și din municipiul Câmpulung.

”În acest colegiu avem cea mai mare densitate de liberali. Avem primari liberali în fiecare dintre aceste localități, mai puțin la Breaza. Am discutat despre prioritățile zonei de munte, despre problemele fermierilor, despre infrastructura de drumuri, despre rețeaua de școli. Eu plec la drum foarte optimist. Primarii au făcut lucruri minunate atât cu proiecte europene cât și cu bani guvernamentali. Toți au șanse să își înnoiască mandatele”,  a spus Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur i-a anunțat de mari proiecte care urmează: modernizarea DJ Stulpicani-Slătioara-Câmpulung, un drum turistic cu un potențial enorm, drumul care leagă Moldovița de Argel și Valea Brodinei, proiectele de gaz metan din localitățile Vama, Frumosu, Vatra Moldoviței, Moldovița, Pojorâta, Fundu Moldovei, proiecte de apă și canal de la Câmpulung Moldovenesc. Acestea și multe alte proiecte vor schimba în bine fața localităților, așa cum deja s-a întâmplat în ultimul timp.

Gheorghe Flutur a cerut militanților PNL să intre în dispozitiv de pregătire pentru cele 4 rânduri de alegeri: „Aveți ce să le spuneți oamenilor! Primarii noștri sunt modele, sunt în echipă cu președintele CJ, iar zona de munte și-a cunoscut dezvoltarea doar sub administrații liberale.

Mâine, duminică 28 ianuarie, va avea loc o astfel de întâlnire și la Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *