Modele pentru declarațiile pe propria răspundere, necesare celor care circulă pe timp de noapte începând de luni, 9 noiembrie 2020

Guvernul României a elaborat  modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00,  și modelul adeverinței de angajator. Acestea pot fi descărcate de pe site-ul stirioficilale.ro accesând linkurile: . https://stirioficiale.ro/storage/0611_Model%20Declaratie%20proprie%20Raspundere.pdf https://stirioficiale.ro/storage/0611_Adeverinta%20pentru%20angajatori.pdf

Pentru cei care doresc o soluție simplificată a problemei, Suceava smartpress oferă posibilitatea de a fi preluate și  imprimate aceste declarații din imaginile de mai jos.

Am mai trecut prin asta, vrem cu toții să ne întoarcem unde eram acum un an.

Acest model de declarație poate fi  scrisă și de mână de către de către cei care nu au posibilitatea să obțină un model oficial al formularului pe care să îl completeze la rubricile indicate.   

Oferim în cele ce urmează modelele de declarații pe propria răspundere, oferite de Guvern, care pot fi extrase, printate și multiplicate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *