MODERNIZAREA DRUMURILOR COMUNALE DIN BERCHIȘEȘTI, O PRIORITATE PENTRU ADMINISTRAȚIA LOCALĂ

Primarul comunei Berchişeşti, Violeta Ţăran a anunţat printr-un comunicat că „vă anunț cu bucurie că lucrările de modernizare a cinci kilometri de drumuri de pe raza comunei Berchişeşti sunt în plină desfășurare. Investiția se realizează conform contractului de finanțare încheiat de Primăria comunei Berchişeşti cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), pe Submăsura 7.2- „Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”. Modernizarea presupune asfaltarea unui număr de zece sectoare de drumuri comunale, imperios necesare locuitorilor noștri.
Această investiție face parte din demersurile constante ale administrației locale din Berchișești de a îmbunătăți infrastructura comunei, și implicit, de a crește gradul de confort al localnicilor. Faptul că eforturile noastre au un răspuns elocvent în ceea ce privește realizările din comună este o realitate, foarte multe din proiectele pe care vi le-am anunțat în urmă cu doi ani fiind în curs de finalizare”.
Violeta Ţăran a mai transmis că „îmi exprim încrederea că vom demara cât mai curând lucrările de modernizare a școlii și de construcție a grădiniței noi, astfel încât să reușim să modernizăm la standarde europene infrastructura educațională și să oferim copiilor din comună cele mai bune condiții pentru a învăța”.
„Modernizarea şi dezvoltarea comunei Berchişeşti sunt priorităţi esenţiale ale administraţiei locale, în scopul îmbunătățirii vieţii oamenilor şi diversificării punctelor de atracție economice, sociale și culturale, atât pentru zona noastră, cât și pentru viitoarele generații” se precizează în comunicatul primarului comunei Berchişeşti, Violeta ŢĂRAN.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *