Modernizarea Pieței mici în linie dreaptă, căldura în Bazar va deveni certitudine, acoperiș peste tarabele cu mărfuri industriale de la Piața mare, anunțuri făcute de primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat astăzi că modernizarea  Pieței din cartierul George Enescu (Piața Mică), a intrat în linie dreaptă. A fost  adjudecat contractul de consultanță pentru realizarea studiului de fezabilitate, în baza căruia se vor stabili indicatorii tehnico-economici. ”Dorim ca cel târziu în luna iunie să se întâmple acest lucru. Poate mai repede. Am avut emoții și acolo, să nu avem magistrale de utilități, conducte subterane, pentru că vrem să facem parcare subterană cu 70 de locuri. S-a verificat, lucrurile sunt în ordine, se poate face parcare subterană sub Piața George Enescu”, a spus primarul Ion Lungu.

El a arătat că se  lucrează și la studiul pentru introducerea căldurii în Bazar. ”Împreună cu ISU trebuie să găsim soluțiile cele mai corecte pentru a putea fi autorizat Bazarul în continuare și pentru a asigura căldură în halele închise”, a declarat primarul Lungu, care a mai anunțat că foarte repede se va  construi un acoperiș la Piața Centrală  pentru zona din spate, cea rezervată produselor industriale. Investiția este  în faza de aprobare a indicatorilor tehnico-economici. Noul acoperiș va costa municipalitatea  500.000 de lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *