Modernizări a drumurilor către Dorohoi și Vicovu de Sus, anunțate de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Judeţean Suceava a anunțat că s-a început modernizarea unor sectoare importante pe DN 17 urmând să înceapă lucrări de modernizare și pe DN 29 A, înspre Dorohoi precum și pe drumul Vicovu de Sus – Rădăuți, prin Gălănești.

”Vești bune pentru modernizarea drumurilor naționale din județul Suceava. S-a început modernizarea DN 17 pe tronsoane importante și îi mulțumesc directorului general. A fost și directorul regional, domnul Mugurel Ovidiu Laicu de la Iași. Important este că începe drumul spre Dorohoi, DN 29 A.

Legătura cu Dorohoi pentru că se discută deschiderea punctul de frontieră de la Racovăț cu Ucraina. Și de asemenea, drumul care leagă Vicovu de Sus de Rădăuți prin zona Gălănești pentru că și acolo deschidem punctul de frontieră. Pe la Palma avem Marginea spre Putna și alte zone de modernizare. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a alocat destul de mulți bani Sucevei pentru modernizare.”, a transmis președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *