Mopan Suceava
Actualitate

Arbore prăbușit sub greutatea zăpezii de-a curmezișul Aleii Saturn, lângă terenul de sport al USV. Automobile avariate, trafic blocat. Situații asemănătoare și în alte zone din municipiul Suceava

Zăpada abundentă și umedă a produs mai multe pagube în municipiul Suceava decât s-ar fi așteptat locuitorii urbei, acum înainte de Mărțișor. Crengi ale arborilor, chiar arbori întregi s-au prăbușit îngreunați de omătul care s-a tot așezat în ultimele zile, blocând trotuoare, străzi dar și strivind autovehicule parcate la momentul nepotrivit în locul nepotrivit.

Astfel, pompierii Detașamentului Suceava de la ISU ”Bucovina” au fost chemați să intervină în această dimineață în mai multe operațiuni de acest fel: o degajare de crengi căzute pe carosabil în municipiul Suceava, pe strada Zorilor unde pompieri au venit cu o autospecială cu tehnica de primă intervenție.

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit de asemenea, pentru îndepărtarea arborilor sau crengilor căzute pe carosabil sau peste automobile cu autospeciale dotate cu tehnică de primă intervenție pe strada Tăbăcarilor, pe strada Scurtă  dar și pe Aleea Saturn din municipiul reședință de județ, unde un copac s-a prăbușit de-a curmezișul străzii, avariind autovehicule și blocând circulația, în apropierea terenului de sport al USV.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *