Molizi plantați și flori sădite de Florii în gropile de pe drumul județean Frasin – Holda – Broșteni

Astăzi, 21 aprilie 2019, un grup de cetățeni din orașul Broșteni și-au manifestat nemulțumirea pentru starea deplorabilă a drumului județean Frasin  – Holda, plantând, în ziua de Florii, flori și puieți în gropile din asfaltul șoselei.

Prin protestul lor, cetățenii au anunțat pe contul de facebook  „Orașul Broșteni județul Suceava” că vor să tragă un semnal de alarmă care să fie luat în seamă de conducerea țării și a județului asupra stării deplorabile a DJ177A Frasin – Holda (Broșteni).

Vicepreședintele USR Suceava, Iulian Cimpoeșu, a postat la rândul său pe contul personal de facebook un mesaj prin care arată că ”nimănui de la conducerea județeană, indiferent de culoarea politică, nu i-a păsat din 1991 încoace, că Valea Bistriței devenea, a devenit și devine tot mai izolată. Orașul Broșteni cu satele lui componente dar și alte localități din jur au fost aruncate în coșul nepăsării. Astăzi, câțiva cetățeni din zonă au protestat original, arătând că șoseaua cu pricina poate deveni oricând pădure, fiindcă de așa gropi adânci are parte”.

”Se va sensibiliza cineva, oare, în ceasul al 12-lea? Promisiunile, da, se fac anual, de 30 de ani încoace!”, transmite vicepreședintele USR Suceava, Iulian Cimpoeșu.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *