Monahia dr. Gabriela Platon, stareța Mănăstirii Voroneț, Adrian Nicolae Popescu, Neculai Roșca și Constantin Bulboacă, noi membri ai Societății Scriitorilor Bucovineni

Printr-un comunicat de presă, Comitetul de conducere al Societății Scriitorilor Bucovineni, întrunit pe data de 27 octombrie a.c., anunță primirea de noi membri.

Este vorba despre scriitorii: Monahia dr. Gabriela Platon, stareța Mănăstirii Voroneț, Adrian Nicolae Popescu, Neculai Roșca și Constantin Bulboacă.

În același comunicat se arată că  urmare a situației pandemice în care ne aflăm, s-a luat decizia amânării Galei Premiilor S.S.B. pentru cărți publicate în 2020. Aceasta se va desfășura în primăvara anului viitor.

Neculai Roșca, jurnalist gestionar al publicației Suceava Smartpress, primit ca membru al Societății Scriitorilor Bucovineni, se simte onorat. Mulțumește pentru că a fost inclus în clubul select al acestei redutabile instituții de cultură.

Până la urmă, țelul oricărui demers uman în zona artelor este ca munca autorului să fie într-un fel sau altul, apreciată. Faptul că au fost apreciate întreprinderile literare ale sale, îl încurajează să persevereze.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *