Monitorul de Suceava: parlamentarii PNL de Suceava intră în autoizolare la domiciliu după ce colegul lor senatorul liberal Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus. Ludovic Orban s-a autoizolat la Vila Lac

Cotidianul ”Monitorul de Suceava” a anunțat că patru parlamentari PNL de Suceava vor intra în autoizolare la domiciliu după ce colegul lor, senatorul PNL de Constanța Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus. Este vorba despre senatorul Daniel Cadariu, și deputații Ioan Balan, Bogdan Gheorghiu și Angelica Fădor. Astăzi, parlamentarii PNL de Suceava aflați la sediul Parlamentului României urmau să fie testați pentru coronavirus. Deputații PNL de Suceava Ioan Balan și Angelica Fădor vor intra în autoizolare la domiciliu, având în vedere că au participat la ultima ședință a Biroului Permanent Național al PNL, la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac. Senatorul Daniel Cadariu intră în autoizolare la domiciliu fiind coleg de Senat cu Virgil Chițac. Deputatul și ministrul culturii Bogdan Gheorghiu va intra în carantină după ce premierul Ludovic Orban a anunțat, astăzi, că toți membrii guvernului vor intra în autoizolare. Pentru miniștri autoizolarea va fi la sediul ministerelor pe care le conduc iar pentru Ludovic Orban la Vila Lac.

Situația se poate complica pentru că senatorul Vergil Chițac a participat la sfârșitul săptămânii trecute la o petrecere de 8 Martie, la care au participat circa 400 de persoane.

În intervențiile sale telefonice pentru posturile naționale de televiziune, senatorul de Constanța Vergil Chițac, candidat PNL pentru Primăria Constanța,  nu a putut preciza de unde a luat coronavirusul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *