Mopan Suceava
Actualitate

Monstrul cu chip de femeie din Rădăuți. Și-a violat băiețelul de 5 ani, a supus-o la agresiuni sexuale pe fetița de 9 ani, i-a bătut și i-a obligat să cerșească

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de D.S., o femeie din localitate, pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de „viol” și „rele tratamente aplicate minorului”, constând în aceea că, în perioada 2018 – septembrie 2020, în calitate de mamă, a exercitat în mod repetat violențe fizice asupra fiului ei minor în vârstă de 5 ani, care se afla in îngrijirea, ocrotirea și educarea acesteia.

De asemenea, a folosit în mod repetat minorul în scopul obținerii de foloase materiale prin practicarea cerșetoriei și la o dată care nu poate fi stabilită cu exactitate din aceiași perioadă 2018 – 2019, l-a constrâns pe băiețel să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea, profitând de imposibilitatea acestuia de a se apăra sau de a-și exprima voința pe fondul vârstei extrem de fragede.

Prin aceste tratamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextual familial de comitere, a creat o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului din punct de vedere fizic, intelectual și moral.

În cee ace privește infracțiunea de „rele tratamente aplicate minorului”, s-a constatat că în perioada 2018 – septembrie 2020, în calitate de mamă, a exercitat în mod repetat violențe fizice asupra fiicei ei minore în vârstă aproximativă de 9-10 ani, care se afla in îngrijirea, ocrotirea si educarea acesteia. De asemenea, a folosit în mod repetat minora în scopul obținerii de foloase materiale prin practicarea cerșetoriei și în prezența minorei s-a întâlnit și întreținut relații sexuale cu diferiți bărbați necunoscuți și cunoscuți, posibil în scopul practicării prostituției, împrejurări în care minora a fost expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală, posibil și abuzuri sexuale sub forma agresiunii sexuale.  Prin aceste tratamente și comportamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextual familial de comitere, s-a creat de asemenea o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului din punct de vedere fizic, intelectual și moral.

Față de individă s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestarii preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea acesteia pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 08.06.2023 şi până la data de 07.07.2023 inclusiv.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *