Mopedist de 17 ani, nițel băut și fără permis a accidentat un bărbat de 53 de ani, la Vicovul de Sus

Vineri seară, în jurul orei 21.40, în timp ce conducea mopedul neînmatriculat pe strada Mihai Eminescu, din oraşul Vicovu de Sus, un localnic de 17 ani, a surprins şi accidentat un bărbat de 53 de ani, localnic ce se deplasa în calitate de pieton.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul mopedului și de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *