Mort de beat şi fără permis, un bărbat a abandonat maşina şi a fugit după ce a intrat cu autoturismul în gardul unei case, la Frătăuții Noi

Ieri la amiază, 02.07.2019, în jurul orei 12.55, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată de o femeie din comuna Frătăuții Noi, despre faptul că un autoturism i-a distrus gardul locuinței, conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice și a plecat de la locul faptei.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat pe DC Frătăuții Noi, partea vătămată și un autoturism care prezenta avarii ca urmare a impactului cu gardul unui imobilul.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic de 57 de ani, care a recunoscut fapta comisă.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *