Mopan Suceava
Actualitate

Mort de beat și fără permis, un bărbat de 38 de ani din Vicovu de Jos, a fost prins de polițiști plimbându-se cu mașina, în miez de noapte, prin localitate

Un bărbat de 38 de ani din Vicovu de Jos a fost prins de poliție, mort de beat la volan, plimbându-se cu mașina, după miezul nopții, prin localitate.

Astfel, conform notei poliției, în data de 22.12.2022, ora 00.20, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de  un bărbat de 38 de ani din comuna Vicovu de Jos.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul de 38 de ani nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *