Mort de beat și fără permis, un șofer a ajuns cu mașina într-un șanț după care a fugit de la locul accidentului, la Vicovu de Sus

Ieri, în ziua de Crăciun,  25.12.2019, la ora 16.23, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, pe raza localității o mașină a intrat într-un șanț, iar conducătorul auto ce pare sub influenţa băuturilor alcoolice a plecat de la locul accidentului.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat într-un șanț un autoturism ce prezenta avarii, conducătorul auto părăsind locul evenimentului.

În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, plecat de la domiciliu, acesta fiind un bărbat de 29 de ani din comuna Straja, care nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Ulterior, în jurul orei 18.50, la sediul poliției s-a prezentat bărbatul de 29 de ani care a recunoscut faptul că, el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *