Actualitate

Morți la datorie. Un bărbat din Horodnic și o femeie din Dolhești au murit după ce au băut până s-au prăbușit. Un sucevean beat a căzut în cap, dar a supraviețuit

Un bărbat din Horodnic de Sus și o femeie din Valea Bourei – Dolhești au murit în ultimele zile după ce au consumat cantități mari de băuturi alcoolice și au căzut, bărbatul în demisolul crâșmei, femeia într-un canal. Un alt bărbat, din municipiul Suceava, afșat și el în stare avansată de ebrietate, a picat în cap pe trotuar, dar a supraviețuit.

Astfel, în data de 21.09.2023, imediat după miezul nopții, polițiștii Sectiei 3 Poliție Rurală Marginea au fost anunțați prin  112 de un localnic din Horodnic de Sus despre faptul că a găsit o persoană căzută.

S-a stabilit că este vorba despre M.G. din localitate care în seara zilei precedente s-a înființat în  barul LA OLAN unde a consumat băuturi alcoolice până noaptea târziu.

Pe la ora 0.45, doi bărbați care se deplasau pe DC în apropierea crâșmei,  l-au găsit pe M.G. căzut pe spate fără a prezenta semene vitale și au sunat la 112.

A fost constatat decesul acestuia și din verificările făcute de polițiști a rezultat că horodniceanul, din cauza stării avasate de ebrietate,  s-a dezechilibrat si a căzut pe spate de la o înăltime de aproximativ 1,3 metri, de pe o rampa de acces în bar,  în demisolul acestuia.

În ziua de 20 septembrie,  înainte de amiază,   lucrătorii SPR 12 Preuteşti au fost sesizaţii prin 112 cu privire la faptul că o femeie este căzută într-un canal din satul Valea Bourei, comuna Dolhești și nu mai mișcă.

Femeia a fost identificată, stabilindu-se că este vorba despre M.O. din satul Dolheștii Mari, comuna Dolhești, aceasta fiind scoasă de echipajul SMURD din părâul care desparte satul Valea Bourei de satul Boura, comuna Forăști. Alături de ea polițiștii au găsit un pet de 1,5 litri cu băuturi alcoolice.

M.O., consumatoare cunoscută de băuturi spirtoase a fost văzută de localnici ultima dată în viață în dimineața aceleiași zile. Pe corpul acesteia nu au fost identificate urme de violență.

Echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, a fost nevoit să declare decesul femeii.

Tot pe 20 septembeie, după ora 22.30,   un echipaj a   Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, care patrula în zona cartierului Zamca, pe strada Ion Creangă, a identificat un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice,  căzut pe trotuar. S-a stabilit că acesta este F.S. de 68 de ani din localitate,  care anterior   consumase mult rachiu iar când se îndrepta spre casă  s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se în zona capului.

Un echipaj SAJ venit la faţa locului, i-au acordat îngrijiri medicale el refuzând să fie transportat Spital. A fost diagnosticat cu: “cădere de la acelaşi nivel şi excoriaţii în zona frontală”. A supraviețuit.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *