Moș Crăciun a lăsat la Uniunea Polonezilor din România daruri multe pentru copii care au fost cuminți. Darurile au ajuns la Solonețu Nou, Poiana Micului, Pleșa, Moara, Cacica, Pârteștii de Sus, Racova și Vicșani, Suceava, Gura Humorului, Siret și Rădăuți

Moș Crăciun a venit anul acesta mai devreme pentru preșcolarii și elevii din comunitatea poloneză din Bucovina, care au fost foarte cuminți, și a lăsat la Uniunea Polonezilor din România cadouri pentru ei.

Darurile Moșului au ajuns la preșcolarii și elevii din Solonețu Nou, Poiana Micului, Pleșa, Moara, Cacica, Pârteștii de Sus, Racova și Vicșani, dar și la copiii polonezi din Suceava, Gura Humorului, Siret și Rădăuți.

Moș Crăciun a fost răsplătit de copiii din Poiana Micului, Solonețu Nou, Cacica, Pârteștii de Sus și Siret, care l-au invitat în zilele de 17-19 decembrie 2019 la serbările de Crăciun, unde au prezentat momente artistice cu colinde și poezii dedicate sărbătorii Crăciunului, spectacole la care au participat părinții și oamenii din comunitate.

La serbările școlare din Poiana Micului, Solonețu Nou și Cacica, a fost prezent președintele Uniunii Polonezilor din România, Ghervazen Longher care s-a bucurat de spectacolele prezentate și le-a transmis tuturor copiilor, părinților, bunicilor, profesorilor și membrilor din comunitatea poloneză un Crăciun Fericit alături de familiile lor și un Moș Crăciun cât mai bogat.
Acțiunea „Vine Vine Moș Crăciun” a fost realizată datorită fondurilor Senatului RP obținute prin Asociația Wspólnota Polska precum și sponsorizării firmei S.C. Tymbark Maspex România.
Organizatorii au mulțumit sponsorilor, datorită cărora Moș Crăciun a fost mai bogat și mai gustos pentru toți cei care se bucură de cadourile lui.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *