Moș scandalagiu din Gura Humorului, care și-a agresat nevasta dar și fiicele vitrege a fost evacuat din casa femeilor, cu ordin de protecție

Ieri după amiază, pe la ora 16.00, o femeie  de 70 ani, din orașul Gura Humorului, a sesizat prin 112 faptul că este în divorţ cu soţul său de 73 ani, din aceeași localitate, iar acesta îi bate copiii.

Apelanta a fost găsită la domiciliu, ea explicând polițiștilor că este căsătorită cu actualul soț de mai puțină vreme dar din căsătoria anterioară, ea are două fete majore, una de 31 ani şi o alta de 34 ani, amândouă locuind în municipiul Suceava, însă în weekend-uri  ele venind la casa din orașul  Gura Humorului, unde sunt şi proprietare.

Duminică după amiază, în jurul orei 15:50, cele două fete au sosit la locuinţa mamei lor, moment în care au avut unele discuţii în contradictoriu cu tatăl lor vitreg.  Între fete și M.P., bătrânul de 73 de ani a izbucnit un conflict, iar cel din urmă bărbatul le-a lovit pe cele două fete.

Ulterior, M.P. a continuat scandalul, le-a ameninţat pe cele două fete vitrege ale sale, provocându-le astfel o stare de temere, iar apoi a provocat scandal la adresa soţiei sale, a îmbrâncit-o şi a strâns-o  de gât .

În momentul în care organele de poliţie au ajuns la faţa locului, M.P., bărbatul de 73 de ani, era agresiv verbal faţă de membrii familiei şi provoca în continuare scandal.

Cele trei femei, mama și cele două fiice, au solicitat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva lui M.P.. Polițiștii au  constatat că există risc iminent, fapt pentru care s-a procedat la emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului, începând cu data de 06.10.2019, ora 19:35, valabil 5 zile, conf. Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, republicată, modificată și completată.

Lui M.P. i s-a adus la cunoştinţă faptul că împotriva lui a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu, fiindu-i comunicate drepturile și obligațiile pe care le are în conformitate cu prevederile Legii nr. 217/2003.

S-a procedat la reintegrarea victimelor violenţei în familie în locuinţa comună iar pe numele bărbatului agresor  s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,violenţă în familie” şi ,,amenințare”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *