Mopan Suceava
Cultural

„Motive Interpretate”, expoziție de pictură la Galeria de Artă Zamca

În perioada 01 Octombrie 2023 – 15 Octombrie 2023, Galeria de Artă Zamca invită publicul larg să vizioneze o nouă expoziție de pictură semnată de mai mulți artiști din România și Republica Moldova, intitulată sugestiv „Motive interpretate”.

Artiștii: Vlad Tabac,Tatiana Voloh, Florentin Leancă, Mariana Hadji-Bandalac din Republica Moldova, precum și Sanda Ionescu și Stela Marinela Radu din România, vă dau întâlnire la vernisajul expoziției care va avea loc Miercuri, 4 octombrie 2023, începând cu ora 15:00, la Galeria de Artă Zamca.

Această expoziție reunește opere remarcabile create de artiști talentați, oferind o perspectivă unică asupra motivelor artistice interpretate într-un mod captivant. Despre stilurile artiștilor și creațiile acestora ne vor oferi informații de specialitate criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc, consilier la Direcția Județeană pentru Cultură Suceava și curatorul expoziției, Mihai Pânzaru – PIM, maestru caricaturist, cunoscut pentru contribuția sa la promovarea artei în regiune.

Iubitorii de artă sunt invitați să facă parte din acest eveniment cultural deosebit și să descopere universul artistic al acestor creatori de frumos.

Expoziția este organizată de Asociația Institutul Bucovina, Academia PIM, Ministerul Culturii – Direcția Județeană pentru Cultură Suceava. Intrarea la expoziție este gratuită, iar publicul poate vizita Galeria Zamca de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00. Galeria Zamca este situată pe Strada Zamca, numărul 17, în Suceava (în spatele magazinului LIDL Mărășești). Pentru mai multe informații despre expoziție, vă rugăm să contactați Asociația Institutul Bucovina, la tel: 0230.524.128, sau e-mail: info@bucovinainstitute.org.

De urmărit pagina de Facebook: https://www.facebook.com/galeriazamca   și website-ul www.bucovinainstitute.org  pentru a afla cele mai recente activități și evenimente.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *