Motoare de barcă furate din Italia, depistate la Siret în microbuzul unui individ cu cetățenie dublă româno-ucraineană

În data de 02.05.2022, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, în cooperare cu lucrători ai Agenţiei Frontex s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră  au identificat într-o parcare de pe raza oraşului Siret un microbuz Mercedes – Benz, asupra căruia exista suspiciunea că în interiorul acestuia s-ar afla bunuri furate.

Microbuzul a fost condus la sediul S.P.F. Siret, unde, în urma controlului efectuat, au fost descoperite şapte motoare pentru barcă, mărcile Suzuki și Mercury, care erau semnalate ca fiind bunuri furate, căutate pentru confiscare, alerte introduse de autorităţile italiene.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în activitatea infracțională este implicat un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 28 de ani.

Întreaga cantitate de bunuri în valoare de 207.480 lei şi microbuzul în valoare de 40.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.