Motociclist de 16 ani, beat și fără permis, accidentat grav la Bivolărie în același loc în care la începutul acestei luni un alt motociclist grăbit și-a pierdut viața

Un adolescent de 16 ani din Vicovu de Sus a fost grav accidentat aseară, în jurul orei 20.00, pe DN2H la Bivolărie după ce a intrat cu mopedul  într-un automobil care oprise pentru a acorda prioritate  de ieșire unei mașini care ieșea de pe o uliță în satul Bivolărie, pe care intenționa să intre, de asemenea,  la câteva sute de metri de gara Vicovu de Sus. Motociclistul minor  care conducea fără permis, era băut. O ambulanță SMURD l-a preluat și l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor  din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu fractură claviculă stânga, fractură braț stâng, fractură deschisă cot stâng, fractură antebraț stâng, traumatism cranio-facial cu plăgi frontale, stare de ebrietate.

Martorii la eveniment au explicat că un  autoturism Mercedes cu număr de Anglia a oprit să dea prioritate la o mașină care ieșea de pe o uliță iar motociclistul  care circula cu viteză în spatele Mercedesului a lovit în plin autoturismul care staționa și a fost proiectat în șanțul șoselei.

IPJ  Suceava a oferit detalii suplimentare:  în seara zilei  de 19.08.2019, în jurul orei 20:10, C.E., de 16 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus un moped marca APRILIA, neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere, pe strada Ştefan cel Mare, pe raza oraşului Vicovu de Sus, pe direcţia Putna – Vicovu de Jos, când a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Regatul Unit, ce era oprit pe partea carosabilă, cu intenţia de a vira dreapta la intersecţia cu strada Sfântul Andrei și la volanul căruia se afla un șofer de 21 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

C.E.  a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind transferat imediat la Spitalul Judeţean Suceava.

Motociclistul minor a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate monstre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

De remarcat că la începutul lunii, chiar în același loc  unde s-a produs accidentul de aseară, un alt motociclist și-a pierdut viața în circumstanțe asemănătoare.

În data de 4 august 2019, în jurul orei 19:10, la Bivolărie, un tânăr motociclist care venea dinspre Putna, a intrat  în impact frontal mortal cu un autoturism VW Polo condus de C.C., o tânără de 22 de ani din Vicovu de Sus.

Atunci s-a stabilit faptul că şoferiţa, care se afla singură în autoturism, intenționa să efectueze virajul la stânga pe strada Sfântul Andrei, moment în care a intrat în impact cu motocicleta condusă de P.G. Adrian, un tânăr de 25 de ani din Horodnicul de Jos.  

În urma impactului, conducătorul motocicletei, P.G. Adrian a fost proiectat la o distanță de circa 43 metri de locul impactului, în șanțul de pe partea dreapta a direcției de deplasare, suferind leziuni grave care i-au cauzat ulterior decesul. Tânărul motociclist  a murit după o zi, în timp ce se afla internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. El era căsătorit doar de o lună cu o tânără din Putna, localitate unde locuia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *