Mopan Suceava
Actualitate

Motociclist de 17 ani fără permis, din Vârfu Dealului, prins și imobilizat de către polițiști după o urmărire în trafic

La data de 18.02.2024, ora 02:00, în timp ce polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Pârteștii de Jos, în localitatea Vârfu Dealului, au efectuat semnalele acustice și luminoase de oprire a unei motociclete care se deplasa pe DN 2 E Vârfu Dealului, având direcţia de deplasare Păltinoasa spre  Cacica.

După ce s-a efectuat semnalele de oprire a conducătorului motocicletei, acesta a continuat deplasarea în viteză pe DN 2 E, apoi pe DC 24 A, spre satul Deleni, a intrat pe un teren viran și s-a dezechilibrat căzând la sol, încercând să fugă de la fața locului, dar s-a reușit prinderea acestuia de către polițiști.

În urma verificărilor s-a constatat că persoana care conducea motocicleta era un tânăr de 17 ani, cu domiciliul în sat Vârfu Dealului, comuna Pârteștii de Jos.

Fiindu-i solicitate conducătorului motocicletei documentele, acesta a relatat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date privind evidența deţinătorilor de permis de conducere, ocazie cu care am constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *