Mopan Suceava
Actualitate

Motociclist de 18 ani din Siret, prins gonind cu 162 kilometri pe oră, prin Gura Humorului

Vineri seară, după ora 20.00, un echipaj de polițiști rutieri din  Gura Humorului, au prins pe radar o motocicletă Honda de culoare roșie care gonea cu viteza de 162 km/h, cu 112 kilometri pe oră peste limita legală venind dinspre centrul orașului și îndreptându-se către Mănăstirea Humorului. Polițiștii au oprit vehiculul și au constatat că acesta era condus de David F., de 18 ani, din orașul Siret. Acesta a prezentat pentru control  permis de conducere categoria A1 (valabil pentru scutere), fără a avea certificatul de înmatriculare a vehiculului  asupra sa.

Făcându-se o verificare în bazele de date a motocicletei Honda, s-a constatat că aceasta are o capacitate cilindrică de 599 cmc, iar permisul categoria prezentat de tânăr, acesta putea conduce doar motocicluri cu o capacitate cilindrică de până la 125 cmc.

Tânărul vitezoman s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu un permis de conducere care  este necorespunzător categoriei din care face partea vehiculul condus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *