Motociclist din Ipotești, urmărit de polițiști s-a răsturnat aseară cu vehiculul în șanț, la Tișăuți. Tânărul de 20 de ani nu avea permis

În data de 28.08.2021, orele 20:40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurale Ipotești în timp ce patrulau pe DJ 208A pe raza comunei Bosanci, județul Suceava au observat o motocicletă fără a avea montată nicio plăcuță cu număr de înmatriculare.

S-a procedat la urmărirea acesteia din centrul comunei Bosanci cu semnalele acustice și luminoase pornite. Urmărirea respectivei motociclete s-a desfășurat pe un traseu de circa 5 km iar pe drumul comunal DC 69, strada  Alexandru cel Bun din satul Tișăuți, comuna Ipotești, județul Suceava, la o intersecție spre dreapta conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat și a căzut pe marginea drumului. Conducătorul motocicletei s-a ridicat și a luat-o la fugă fiind urmărit pedestru de către polițiști. Acesta a fost ajuns din urmă, încătușat și condus la sediul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești. Cu această ocazie s-a constatat faptul că acesta este un tânăr în vârstă de 20 ani, din comuna Ipotești, județul Suceava, acesta declarând că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La sediul secției de poliție s-a prezentat și un echipaj din cadrul SMURD ocazie cu care tânărul a refuzat să se deplasase la UPU Suceava pentru investigații medicale.

În urma verificării motocicletei în bazele de date s-a stabilit că aceasta este înmatriculată, dar ITP-ul și RCA sunt expirate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de  ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *