Motociclist, fără permis de conducere, dus în comă la spital după ce a pierdut controlul mopedului și a căzut pe carosabil, la Dumbrăveni

Ieri după amiază, 23.04.2019, în jurul orei 18.38, în timp ce conducea mopedul pe un drum comunal neclasificat din comuna Dumbrăveni, un bărbat de 31 de ani din comuna Vereşti a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Diagnosticul prezumtiv pus de medicii specialiști de la Spitalul de Urgență Suceava a fost: ”politraumatism, accident scuter, coma, epistaxis acut bilateral, otoragie dreapta, hematoame palpebrale bilaterale, traumatism toraco abdominal, traumatism genunchi bilateral”.

Din cauza stării grave în care se afla victima nu a put fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *