Mopan Suceava
Actualitate

Motociclist mort într-un accident la Dumbrăveni. Fata de 16 ani care se afla cu el pe motocicletă, în stare gravă la spital

Un grav accident rutier s-a petrecut aseară, după ora 22.00,  pe DN 29, în interiorul comunei Dumbrăveni. O motocicletă pe care se aflau doi tineri, un băiat și o fată, a fost scăpată de sub control și a ieșit îîn afara carosabilului, răsturnându-se. Motocicleta iesita in afara partii carosabile, pe raza loc.

La sosirea echipajelor de ambulanță, amândouă victime erau în stare de inconștiență.

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare sși doua ambulante SMURD ( Echipaj de Prim Ajutor si Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Din nefericire, tânărul avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul acestuia.

|Cadrele medicale au intervenit pentru stabilizarea fetei rănite aflată în continuare în stare de inconștiență, cu multiple traumatisme,

Ambulanta SMURD – Terapie Intensiva Mobilă a transportat în cele din urmă tânăra la Unitarea de Primiri Urgențe Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, dr. Dan Teodorescu a confimat că în urma accidentului de la Dumbrăveni , la UPU a ajuns o pacientă de 16 ani politraumatizată cu șoc hemoragic, în comă, intubată și ventilată mecanic. Aceasta a fost internată pe secția de chirurgie infantilă în sectorul ATI.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *