Motociclistul de 21 de ani mort ieri după amiază la Șerbăuți, după ce a intrat într-un motostivuitor, nu avea permis, iar motocicleta avea numere false

Am arătat aseară că ieri, pe la ora 15:44, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin 112 despre faptul că în comuna Șerbăuți a avut loc un accident rutier, o motocicletă lovind un motostivuitor.

Traian Sergiu Olar de 21 ani din Șerbăuți conducea motocicleta Kawasaki pe DJ 209 D din direcția Dărmănești către Siret iar în momentul în care s-a angajat în depășirea altui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, după care a părăsit partea carosabilă și a lovit un motostivuitor pe podețul Complexului Călinești, conducătorul motocicletei rămânând în stare de inconștiență.

Au fost efectuate manevrele de resuscitare însă tânărul nu a mai răspuns la manevre, fiind declarat  decesul.      

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Cabinetul de Medicină Legală Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a decesului.

În urma verificărilor făcute ulterior în baza de date a Poliției s-a stabilit că tânărul Traian  Sergiu Olar  nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule, iar numărul de înmatriculare amplasat pe partea din spate a motocicletei Kawasaki condusă de acesta aparține unei motociclete marca Piaggio L3, înmatriculată la 23.10.2000.

A fost testat și conducătorul motostivuitorului, un bărbat de 53 ani din  Șerbăuți, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către Formațiunea Poliției Rutiere Siret sub aspectul comiterii infracțiunii de ”ucidere din culpă”, ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,, punerea în circulație a unui vehicul cu nr. fals de înmatriculare” și ,, conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.