Muguri de cântec”, cu Larisa Țugui, artista micuță și talentată de la Vicovu de Jos și Sorin Filip, directorul Centrului Cultural Bucovina, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din această seară, sâmbătă 21 februarie,  ora 20, o întâlnire deosebită la Hanul Domnesc cu  un copil artist și cu un manager de instituție culturală cu suflet mare. Este vorba despre talentata Larisa Țugui, fetița care, abia ajunsă în clasa a V-a, cucerește deja inimile celor care îi ascultă interpretările, în spectacolele la care participă dar și în mediul online, unde este deja urmărită de mii de oameni iubitori de folclor. Este vorba, de asemenea, despre managerul Centrului Cultural Bucovina, recunoscutul interpret de muzică populară  bucovinean Sorin Filip,  care a simțit talentul fetiței cu voce cristalină și cu suflet de artist și a sprijinit-o pentru a-și putea pune în valoare înzestrările deosebite.   

Dovada talentului celor doi artiști, vine în partea a doua a emisiunii din această seară, în care Larisa Țugui și Sorin Filip vor cânta pentru dumneavoastră. 

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *