Mulțumiri pentru fostul director medical dr. Doina Elena Ganea și recomandări pentru noul director Mircea Macovei din partea președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Un mesaj de mulțumire a fost transmis astăzi de către președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  ca urmare a încetării mandatului  dr. Doina Elena Ganea în funcţia de director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Precum se știe, decizia s-a luat prin dispoziție a Președintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, la propunerea conducerii spitalului, în funcția vacantă fiind  numit Mircea-Alexandru Macovei, medic primar la Secția Ortopedie-Traumatologie.

Doctorul Doina Elena Ganea a revenit  în funcţia de medic șef la Secția Oncologie Medicală.

Gheorghe Flutur a transmis că: ”De-a lungul timpului, chiar de la trecerea Spitalului Județean de Urgență din Suceava în subordinea Consiliului Județean Suceava, doamna Ganea a fost în echipa de bază cu care am realizat lucruri extraordinare la spital, SJU din Suceava devenind unul dintre cele mai apreciate din țară.

Această echipă a reușit să atragă peste 50 milioane Euro, iar aprecierile la adresa doamnei Ganea, acum la încheierea mandatului de director medical, au în vedere și aportul pe care l-a avut doamna doctor în parcurgerea etapelor de evaluare în vederea acreditării și reacreditării principalei unități spitalicești. din județ. Doamna Ganea va rămâne în echipă și ne va oferi în continuare sprijinul necesar”, a transmis președintele Consiliului Județean Gheorghe Fluture, care a mai arătat că ”direcțiile de dezvoltare ale Spitalului Județean Suceava anunțate și de noul director medical, vin în completarea proiectelor curajoase pe care Consiliul Județean Suceava le promovează, respectiv construirea noului ambulatoriu integrat de 4000 mp, deschiderea Centrului de radio-terapie, dezvoltarea Compartimentului de chirurgie plastică cu unitate specială pentru marii arși, dezvoltarea Centrului de chirurgie intervențională, dar și înființarea unui spital pentru copii. Scopul nostru este să creștem eficiența actului medical astfel încât populația să fie tot mai mulțumită de actul medical din Spitalul Județean de Urgență Suceava”, a conchis șeful executivului județean.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.