Muncitor mort după ce stâlpul de electricitate pe care era urcat s-a rupt de la mijloc iar omul a căzut la pământ, la Poiana Mărului – Mălini

Vineri după amiază, după ora 15:00, lucrătorii SPR 7 Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a căzut de pe un stâlp în satul Poiana Mărului, comuna Mălini.

Polițiștii au constat că la data de 20.11.2020, în jurul orelor 15:05, un bărbat de 55 ani, din municipiul Suceava, angajat al SC  Bucovina Energo Consult SRL, efectua lucrări de înlocuire a cablajului unui stâlp de electricitate, situat în grădina unei femei din satul Poiana Mărului, fiind urcat pe stâlp. Stâlpul s-a rupt în două de la o înălțime  de 3 metri față de sol, iar bărbatul urcat spre vârful stâlpului a căzut la pământ.

În urma impactului cu solul, lucrătorul a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate a trebuit până la urmă să constate decesul bărbatului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirilor infracțiunilor de ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,ucidere din culpă”.

SC Bucovina Energo Consult SRL cu sediul în orașul Gura Humorului este o firmă subcontractată de către Delgaz Grid SA.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *