Municipiul Suceava a câștigat titlu de “Excelență în Transport public şi mobilitate”, la Gala Asociației Municipiilor din România, anunță primarul Ion Lungu

În această seară a avut loc Gala Asociației Municipiilor din România, la hotelul Marriott din București, eveniment desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Primăria municipiului Suceava a depus trei aplicații, pentru excelență în domeniile:

 • Transport public şi mobilitate
 • Protecția mediului şi gestionarea eficientă a deșeurilor
 • Promovare culturală, turistică şi sportivă.

Primarul Ion Lungu anunță că municipiul Suceava  a  fost nominalizat la două categorii de premii: “Excelență în Transport public şi mobilitate” şi “Excelență în Protecția mediului şi gestionarea eficientă a deșeurilor”.

Suceava a luat titlu de “Excelență în Transport public şi mobilitate”.

 • ”Municipalitatea suceveană câștigă un premiu de excelență pentru al treilea an consecutiv:
  2017 – Excelență în educație
  2018 – Excelență în eficiență energetică şi iluminat public
  2019 – Excelență în transport public şi mobilitate.

Premiile sunt în primul rând meritul sucevenilor care ne sprijină în implementarea acestor proiecte şi ale angajaților din primăria Suceava, cărora le mulțumesc pe această cale”, transmite edilul Sucevei, Ion Lungu.

Primarul Lungu transmite felicitări AMR pentru organizarea Galei şi a momentelor artistice deosebite susținute în cadrul evenimentului.

Please follow and like us:

One thought on “Municipiul Suceava a câștigat titlu de “Excelență în Transport public şi mobilitate”, la Gala Asociației Municipiilor din România, anunță primarul Ion Lungu

 • 11 decembrie 2019 la 20:59
  Permalink

  Inca putin si Ion Lungu va participa la Romanii ai Talent si la Vocea Romaniei. Omul e bun, n-ai ce-i face! Noi suntem prosti si nu pricepem cate a facut el pentru Suceava in doar 16 ani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *