Municipiul Suceava a scăpat de scenariul roșu covid. Incidența cazurilor active a scăzut la 2,89 la mie. 1310 cazuri de infecție covid în evoluție, în județ

Municipiul Suceava a scăpat ca prin urechile acului  de scenariul roșu covid. Ieri, incidența cazurilor active în municipiul reședință de județ era de 3 la mie, după două zile în care rata incidența cazurilor noi s-a apropiat foarte mult de această proporție, carea r fi urmat să plaseze orașul Suceava pentru alte 14 zile în scenariul roșu, cu consecințele aferente: măsuri suplimentare  de protexție anticovid. Astăzi, incidența cazurilor active de 2, 89 la mia de locuitori raportată, oferă un răgaz de respirație activităților culturale, din hoteluri, restaurante și cafenele, carea r fi putut din nou să fie restrânse.  

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 10 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 9 au câte un caz în evoluție, 40 au sub cinci cazuri în evoluție, 32 au sub zece cazuri în evoluție iar 23 au peste zece cazuri în evoluție.

În județul Suceava sunt 1310 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

Incidența la mia de locuitori a cazurilor de covid în evoluție în fiecare localitate din județul Suceava este prezentată în tabelul următor:

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.