Municipiul Suceava iese din colecția toamnă-iarnă. Marian Andronache anunță plantarea a peste 300.000 de răsaduri de flori și a 1000 de arbori ornamentali

Începe sezonul de plantare a florilor în municipiul Suceava, anunță viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache.

”În această lună vom achiziționa 1000 de arbori pe care îi vom planta în oraș pe aliniamentele stradale și în perimetrul administrat de asociațiile de proprietari. Speciile de arbori ce urmează a fi achiziționate sunt: platan, tei argintiu, mesteacăn, prun roșu, arbore lalea, tuia, brad, castan și arțar.  Intenționăm să refacem aliniamentul stradal de la sensul giratoriu Galeria, până la OMV (Obcini), deoarece foarte mulți tei sunt uscați sau depreciați. În această zonă vor fi plantați 100 bucăți de platan de înălțimea de 4 metri, astfel încât, în câțiva ani, intrarea în Suceava dinspre sensul giratoriu Galeria să ofere o panoramă deosebită.

În paralel pregătim și răsadurile de flori pentru această primăvară, astfel încât și în acest an să avem un “oraș al florilor” cu aranjamente deosebite și de calitate”, a transmis Marian Andronache.
Pe vor fi plantate în municipiul Suceava peste 300.000 de răsaduri de flori de diferite specii (mușcate, petunii, begonii, canna indica, cineraria, tagetes, dalia, impatiens). 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *