Municipiul Suceava, noi reguli de circulație în zona Areni. Primăria Suceava a luat noi măsuri pentru fluidizarea traficului rutier în zonă

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi anunță că intrarea pe strada Mărășești din Bulevardul 1 Mai se va putea face doar de pe strada Mihai Viteazu și că în acest fel se va fluidiza traficul în această zonă, fiind instituite noi sensuri unice pe căile de acces din jurul Parcului Vladimir Florea.

“Cei care vor să ajungă pe str. Mărășești venind dinspre Centru, trebuie să facă dreapta pe strada Mihai Viteazul (Policlinică), apoi stânga în spatele parcului, iar de aici pot intra pe strada Mărășești. Cei care vin dinspre Spital și vor să ajungă pe Mărășești, vor face stânga pe Mihai Viteazul urmând în mod similar traseul de mai sus.
Foarte important, autobuzele vor folosi același traseu, pentru că accesul dinspre bd-ul 1Mai spre str. Marășești este interzis”, precizează Harșovschi.
La coborârea de pe Mărășești, cei care vor să ajungă pe Mihai Viteazul, le este recomandată folosirea străzii 6 Noiembrie care este cu sens unic”, a mai spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *