Municipiul Suceava, posibilă înfrățire cu orașul capitală de land Düsseldorf din Germania, anunțată de primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că va demara procedurile de înfrățire cu orașul Düsseldorf din Germania, capital landului Renania de Nord – Westfalia.

”Am  răspuns cu plăcere invitației domnului primar din orașul Düsseldorf, capitala landului Renania de Nord – Westfalia Germania, Stephan Keller, de a avea o întâlnire cu dumnealui la un prânz de lucru la Hotelul Balada din Suceava. Dânsul se afla în drum spre Cernăuți, acolo unde a semnat un Parteneriat de Colaborare cu Primăria Cernăuți,

Am făcut o prezentare a orașului Suceava și ținând cont de faptul că și noi suntem înfrățiți cu orașul Cernăuți, a fost foarte încântat de ideea să ne înfrățim și noi cu orașul Düsseldorf.

Urmează în perioada următoare să demarăm procedurile de înfrățire cu orașul Düsseldorf.

Este o oportunitate pentru noi să ne înfrățim cu un oraș important din Germania, cea mai mare țară din Uniunea Europeană din punct de vedere al populației”, a declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *