Actualitate

”Muzeul Național al Bucovinei – bilanț și perspective în pandemie”, cu dr. Constantin Emil Ursu, directorul MNB la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din această seară, sâmbătă 6 februarie, ora 20, o reîntâlnire cu directorul Muzeului Național al Bucovinei, doctor în istorie Constantin Emil Ursu. Dânsul va face un bilanț al activității Muzeului pentru anul pandemic 2020 și va prezenta perspectivele pentru anul acesta, la fel de greu, dacă ne referim la faptul că pandemia Covid este departe de a depune armele. Regrupare, reorientare dar și proiecte culturale curajoase ale Muzeului Național al Bucovinei, sunt subiecte abordate în această interesantă discuție.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *