Warning: getimagesize(/home9/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/10/bal.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home9/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1141

Muzică populară bucovineană și moldovenească, bucate tradiționale și băutură pe măsură la BALUL TOAMNEI, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, la Rădăuţi

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, începând cu ora 18:00, la Sala Iulia, din municipiul Rădăuți, strada Ștefan cel Mare, nr. 25, Primăria şi Consiliul Local al municipiului Rădăuţi organizează BALUL TOAMNEI.

Tariful de înscriere la eveniment este unul modic, de 70 lei/ persoană, acesta acoperind o parte din cheltuielile organizatorice. Plata se va face anticipat, până la data de 1 noiembrie 2019, la casieria primăriei municipiului Rădăuți.

”Balul Toamnei” are la bază intenția de a promova tradițiile și obiceiurile din zona Rădăuți, organizatorii recomandând purtarea, de către participanți, a ținutelor populare de sărbătoare.

Va fi asigurat un cadru artistic și culinar specific (muzică populară bucovineană și moldovenească, bucate tradiționale și băutură pe măsură), dorinţa administrației publice locale fiind aceea de a promova și de a perpetua, în timp, tot ceea ce este valoros în spiritualitatea bucovineană.

Invitați speciali ai evenimentului sunt Grigore Gherman, Andreea Chisăliță și GH Band – Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *