MUZICIENII PARTICIPANȚI LA BUCOVINA ROCK CASTLE CER DESPĂGUBIRI PENTRU PREJUDICIUL DE IMAGINE ADUS DE CEI CARE CONTESTĂ FESTIVALUL

Ion Drăgușanul, organizator al Festivalului ”Bucovina Rock Castle” care începe astăzi, a anunțat că 115 muzicieni români, dintre participanții la ediția 2018 a Festivalului „Bucovina Rock Castle”, îl vor împuternici, sub semnătură, să îi reprezinte în Justiție,  pentru prejudiciile de imagine de care se fac responsabile câteva persoane declarate ca fiind creștini care au cerut suspendarea manifestării culturale ce urmează să se desfășoare în șanțul Cetății de Scaun,  precum și la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării asupra ”intoleranței revoltătoare a reprezentanților acestei tolerate comunități religioase minoritare”. Despăgubirile morale și materiale vor fi cedate, din start, victimelor Colectiv, a arătat Ion Drăgușanul.

Please follow and like us:

4 comentarii la „MUZICIENII PARTICIPANȚI LA BUCOVINA ROCK CASTLE CER DESPĂGUBIRI PENTRU PREJUDICIUL DE IMAGINE ADUS DE CEI CARE CONTESTĂ FESTIVALUL

 • 24 august 2018 la 8:22
  Permalink

  Va fi o foarte buna ocazie pentru domnii Butnariu și Moldovan să-și caute un avocat bun care să nu se teamă de reputația de lătrău a domnului Gâză și care să evoce chestiunile de fond pentru care această paranghelie trebuie nu interzisă,că nu se poate și nici nu este nevoie,ci scoasă din perimetrul unui monument istoric. De ani buni ( repetăm că domnul Găză face pe sus scrofa în popușoi în legătură cu fondul problemei,el mută mortul pe strada Academiei,după cum a învățat la cursurile de prelucrare prin așchiere a informației și el știe asta…) acolo s-au adunat un morman de infracțiuni concurente dar și ofense aduse bunului simț precum și unor simboluri ale istoriei naționale! Deci domnii menționați mai sus,dacă vor să aibă,în sfârșit,o șansă de succes ,sunt rugați să anunțe în presă când vor fi dați în judecată ,datele de contact,numele avocatului sau avocaților apoi să fie siguri că vor primi numeroase,nenumărate dovezi ale infracțiunilor comise,va fi si o bună ocazie de a fi făcute publice,în păr cu autorii și cu cei aflați în spatele lor în toată splendoarea lor scrofuloasă,mascate în clișee imagistice și în opere de manipulare a spiritului public.
  Să mai rețină domnii Butnariu și Moldovanu că au dreptul să facă întâmpinare chiar pe corpul „plângerii” hartiștilor reprezentați de impostorul sfertodoct și că vor avea nevoie de un cărucior ca să ducă numai probele scrise!
  La fel,să aibă în vedere că această tactică la cacealma este utilizată in mod frecvent de către domnul Gâză,imediat cum se simte încolțit amenință cu justiția,se dă martir,însă,vezi doamne,nu atât el cât „artiștii”,tineretul,„îngerii” care se pișă pe zidurile Cetății de Scaun a Sucevei,sub măiastra îndrumare a „întemeietorului și organizatorului festivalului” !
  Insă,mai presus de orice,va fi o excelentă ocazie de a-l pune pe domnul cu pricina față în față cu trecutul său ascuns pe la CNSAS dar nu numai,de a spune lucrurilor pe nume și de a sparge un buboi care pute îngrozitor pe obrazul Sucevei.Cu această ocaziune îi va ieși pe nas și un anume „manifest” pentru salvarea Bucovinei precum și alte aparente curiozități de gen,care,bineînțeles,sunt doar profunde fapte de „cultură”…
  Eu sper ca domnii Butnariu și Moldovan să citească aceste cuvinte și să le ia în serios,cred însă că oricum vor afla…

  Răspunde
 • 24 august 2018 la 8:50
  Permalink

  Mie îmi place foarte mult asta cu „întemeietorului și organizatorului festivalului” ! Este ceva de demnitatea lui Bogdan I. Ba chiar și a lui Petru I Mușat, că și el a întemeiat ceva , Cetatea de Scaun. Poate ca în aceasta calitate și din spirit de concurență la scara istoriei domnul Drăgușanul organizează și supraveghează acțiune de urinare publică a zidului Cetații, cum ziceți dv. în calitate de Aprodul Purice. Adica scobeste la temelia înainașilor ca să le micșoreze soclul. Și o face cu ajutorul robilor, mercenarilor, familiei. Stiu ca în principiu și-a ales si necropola, tot ca întemeietorii.
  Dar de fapt cred că acest domn Dragusanul I Intemeietorul dă încă o dată cu bâta în baltă și cu mucii în fasole!
  Treaba dumnealui, traim in democratie. Păcat însa că nu este cât trebuie de atent la condiția lui de om de cultura cunoscut și respectat și nu-și onorează consecvent această condiție.
  Este rost aici de samanta de scandal câtă vrei. Vor sări și altii, iar asocierea cu satanismul nu este chiar greu de dovedit în unele cazuri.
  Iar în toata povestea asta eu ma mir că cei de la Monumentele Istorice și de la Ministerul Culturii nu au nimic de spus, foarte tare ma mir de asta!

  Răspunde
  • 24 august 2018 la 12:21
   Permalink

   In cazul unui proces (unde nu dă Dumnezeu să facă greșeala asta!) domnii menționați și amenințați de către asocierea Gâză&Sohn,muzicanți, (poate muzicieni? mă rog,se va vedea la proces…) vor putea invoca inclusiv acte și atitudini,acțiuni sau chiar inacțiuni ale autorităților statului,pasivitatea sau,din contră,luarile de poziție și rezultatul acestora.
   Poate că va fi și o oportunitate pentru a pune în lumină resorturile permisive care au dus la această penibilă și jenantă situație în care autorități ale statului,unele la care nici nu v-ați aștepta,au protejat, în indiferent ce mod, ofensa ,blasfemia comise de către un impostor și asociații săi,pe bani publici.
   Din multe puncte de vedere, problema nu va mai fi o dispută benignă între „artiști„ și doi oameni indignați ci va fi o dispută care excede acestui cadru,va fi ,in mod singur,de interes public!
   Iar domnu Gâză va putea constata că banul public este gustos și relativ ușor de obținut când dă pe dinafara buzunarelor unor inși asemenea lui de la CJ și CCB,însă comportă și niscaiva riscuri,să fie și cu ceva pietricele în care se rup dinții,inclusiv la „artiști”!
   Dar,in această fază,cu micționariatul public-privat(ă) aflat in curs de desfășurare,în plin avânt creator,mă îndoiesc că vreo instituție a statului va face precizări,in sensul celor spuse de dvs.,domnule g.c.
   P.S.
   Dacă nu cumva domnul Gâză,simțind un oarecare corent din mucedul șanț al cetății,dintr-o anume direcție,cam bate șaua (șeaua…),doar-doar…

   Răspunde
 • 24 august 2018 la 11:05
  Permalink

  As incarca aici o poza preluata de pe un blog pe care bag de seama ca unii il cunosc, dar constat că tehnic lucrul acsta nu se poate face. Ar fi utilă unora aceasta poză, dar cine este interesat se poate duce acolo ca sa o vadă. E vorba despre un fel de elogiu al nesimțirii si al mitocaniei făcut de un domn care vrea sa treaca drept un generos, un delicat și un dedicat cultuirii și artelor si slujitorilor acestora. (http://dragusanul.ro/liliana-widocks-si-niste-jocuri-de-ingeri)
  Este o bădaranie sa fii adult si să intri în pantaloni scurti și însotit de caine in biblioteca județeană la un eveniment cultural. Te mai și asezi și in fața si te si dai in spectacol, iar tăticu se emotionează și-ți dedică ode sub pretextul că laudă altceva și pe altcineva. Jalnică spită consumă azi banii culturali ai Sucevei!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.